Jeugdzeilen

Nieuws

Wil je tussentijds kijken of zeilen wat voor je is? Kom langs op één van de lesdagen.

Programma jeugdzeilen 2018

De lessen vinden elke week plaats vanaf 14 mei tot de zomervakantie tenzij anders vermeld in het schema.

Zaterdag 14 april Bootjes uit de stalling. Schoonmaken en repareren  Jeugd(zeilers) ook welkom om te helpen!
Zondag 15 april Zwembad les voor alle groepen mail volgt nog. Zwemvesten test en gekleed zwemmen.
Zondag 13 mei Start lessen op zondag, maandag, woendag en donderdag  Lestijd van 18.30 tot 20.00 uur op maandag , woensdag en donderdag
Pinksteren Maandag 21 mei les verplaatst naar dinsdag 22 mei
zondag 17 juni Wedstrijden Combi Zuiderzee Op inschrijving.
Zondag 1 juli Zeilen in Driehuizen 10.00 tot 17.00 uur
Verzamelen bij de kerk in Driehuizen
Vrijdag 13 juli  Schoolzeilen voor basisscholen 3+ zeilers die vrij zijn komen helpen.
Za-zo 14 en 15 juli Schardammer weekeinde Kamperen en meer in Schardam.
Zaterdag 14 juli Afzeilen met certificaat.  Tijd om te laten zien wat je geleerd hebt!
Maandag 16 juli Laatste lesweek
Zaterdag 21 juli Zomervakantie tot 2 september.  maandag 3 september start vrijzeilen
Zondag 16 of 23 september Wedstrijden in Edam.  Afhankelijk van het weer.

Actuele foto's en informatie vind je op Facebook en Instagram
Instagram is besloten en alleen voor leerlingen en ouders van het jeugdzeilen. Vraag je toegang aan voor recente foto's van de activiteiten.