Jeugdzeilen

Nieuws

Wil je tussentijds kijken of zeilen wat voor je is? Kom langs op één van de lesdagen.

Programma jeugdzeilen 2017

De lessen vinden elke week plaats vanaf 8 mei tot de zomervakantie tenzij anders vermeldt in het schema.

Zondag 2 april Bootjes uit de stalling. Schoonmaken en repareren  Jeugd(zeilers) ook welkom om te helpen!
Zondag 9 april Zwembad les voor alle groepen mail volgt nog. Zwemvesten test en gekleed zwemmen.
Maandag 8 mei Start lessen op maandag, woensdag en zondag.  Lestijd van 18.30 tot 20.00 uur op maandag en woensdag.
Pinksteren Maandag les verplaatst naar dinsdag 6 juni.
Zaterdag 10 juni Rabobank fiets tour sponsor tocht.  Jeugdzeilers fietsen mee. We sparen voor nieuw materiaal.
Vrijdag 23 juni Schoolzeilen voor basisscholen 3+ zeilers die vrij zijn komen helpen.
Za-zo 24-25 juni Schardammer weekeinde Kamperen en meer in Schardam. De vereniging bestaat 40 jaar!
Zaterdag 15 juli Afzeilen met certificaat.  Tijd om te laten zien wat je geleerd hebt!
Maandag 17  Laatste lesweek
Zaterdag 22 juli Zomervakantie tot 3 september.
Zondag 10 september Wedstrijden in Edam.  Afhankelijk van het weer.

Momenten jeugdzeilen