{source} <script> function sendMail(title, text) { myWindow = window.open(`mailto:hdehaan@quicknet.nl?subject=${title}&body=${text}`); myWindow.close(); } </script> {/source}

------------

Activiteiten agenda 2017
Vrijdag 1 september - zondag 3 september Ronde van Noord Holland

De ronde van Noord Holland is een rondje die van IJmuiden via de Noordzee en de Wadden via het IJsselmeer weer terug voert naar onze haven. Afhankelijk van het tij en het weer kan deze ronde ook andersom gevaren worden.

Dinsdag 05 september Dinsdagavond wedstrijd
zondag 10 september Hondenbrokken wedstrijd (6uurs)
Dinsdag 12 september Dinsdagavond wedstrijd
Dinsdag 19 september Dinsdagavond wedstrijd
Dinsdag 26 september Dinsdagavond wedstrijd
7 en 8 oktober Afsluit weekend
Het afsluitweekend wordt gehouden in een van onze collega havens. De afgelopen jaren zijn we onder andere in de Broekerhaven, Durgerdam en Edam geweest. Waar het dit jaar wordt gehouden is nog een verrassing.
Het is inmiddels ook traditie dat we zorgen voor een heerlijk buffet. En daarbij staat gezelligheid bovenaan.